вівторок, 30 січня 2024 р.

 

Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024»

 

 

ЗАПРОШУЄМО!

09-10 березня 2024 року КЗПО «Київська Мала академія наук учнівської молоді», вперше проведе – Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024».  Мета:  об’єднати комп’ютерні проекти, робототехніку та хакатон, зібрати молодих ентузіастів, які цікавляться IT-сферою, синергія найталановитішої молоді ІТ з України та світу, просування професійної досконалості, сприяння міжкультурному діалогу. Конкурс є національним відбором до участі у Світовому фіналі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX» м. Бухарест, Румунія. (World Final International informatics project competitionINFOMATRIX”).

Запрошуємо до участі учнівську молодь віком 11-18 років:

·       здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти;

·       здобувачів освіти закладі професійної (професійно-технічної) освіти;

·       здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти;

Для участі у змаганні учасники повинні представити завершені проєкти в галузі інформаційних технологій, програмування, апаратного управління, робототехніки. Подача заявок на участь починається з 25 січня 2024 року і триватиме до 25 лютого 2024 року. Реєстрація за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczL4SCw1aJ5ACH-JdKKkpFK48fzg2dayxjMXBI8B79Ddeajw/viewform.

Переможці змагань отримають призи та подарунки від організаторів та партнерів заходу. Всі учасники та педагогічні керівники отримають сертифікати про участь. Відповідно до умов проведення кращі проєкти отримають право представляти Україну у Світовому фіналі у м. Бухарест, Румунія.

За детальною інформацію щодо участі прохання звертатись до організаційного комітету – Валентин ПРОТОПОПОВ, завідувач Відділення безпеки та оборони; Head of Infomatrix Ukraine (067-455-7094), е-mail: bezpekaoboronakman@gmail.com.

 

Cайт конкурсу: https://infomatrix.kman.kyiv.ua  

E-mail конкурсу: infomatrix@kman.kyiv.ua

Tелеграм-канал конкурсу: https://t.me/infomatrixukraine